درمان ریزش مو ارثی

یکی چیزهایی که امروزه بسیاری از افراد با آن درگیر هستند، ریزش مو می‌باشد. ریزش مو می‌تواند دلایل بسیاری داشته باشد و یکی از آن‌ها، مرتبط با ژنتیک فرد است و از آن به عنوان ریزش مو ارثی یاد می‌شود.

تاکنون متخصصان زیادی در زمینه‌ی درمان ریزش مو ارثی و ژنتیکی فعالیت داشته‌اند و سعی کرده‌اند تا راه‌های مختلفی برای این مسئله پیدا کنند و خبر خوب این است که تلاش‌های این متخصصان، به نتایج خوبی رسیده است. هر ساله افراد زیادی تحت درمان قرار می‌گیرند و خوشبختانه، می‌توانند پس از گذراندن طول درمان، به طور کامل بهبود یابند.

اگر شما نیز با این مسئله دست و پنجه نرم می‌کنید و به دنبال درمان ریزش مو ارثی و ژنتیکی هستید، ما به شما پیشنهاد می‌کنیم که به هیچ عنوان این مقاله را از دست ندهید. در این مقاله سیر تا پیاز ریزش مو و درمان ریزش مو ارثی و ژنتیکی را بررسی خواهیم کرد تا بیشتر با این موضوع آشنا شده و اطلاعات لازم را کسب کنید. با ما همراه باشید.

ریزش موی ارثی چیست؟

ریزش مو می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد اما به طور کلی، این دلایل را می‌توان به دو دسته تقسیم کرد. یکی از این دسته‌ها، عللی هستند که دلیل محیطی دارند. مانند آلودگی یا بیماری‌های پوستی. دسته‌ی دیگر، عوامل ژنتیکی و ارثی هستند که در دی‌ان‌ای افراد نهفته شده و باعث می‌شود تا بسیاری از مردم، با هزینه کاشت مو درگیر شوند و نسبت به این کار اقدام کنند.

در واقع در پاسخ به این سوال که ریزش موی ارثی چیست، می‌توان گفت هر نوع ریزش مو که از طریق ژنتیک نسل‌های گذشته به فرد منتقل شود، ریزش موی ژنتیکی نام دارد. به طور کلی آندروژنیک در زنان و مردان، مقوله‌ای موروثی است.

علل ریزش مو ارثی

علل ریزش مو ارثی

همانطور که گفته شد، ریزش مو ارثی به صورت موروثی است و از نسل‌های قبل به ارث می‌رسد. به طور کلی، تفاوت آنچنانی بین علل ریزش مو ارثی زنان و علل ریزش مو ارثی در مردان وجود ندارد و در هر دو جنسیت، از یک موضوع سرچشمه می‌گیرد.

مطالعه بیشتر  صحیح خوابیدن و استراحت بعد از کاشت مو + مهر۴۰۱

اگر بخواهیم به طور علمی این مسئله را بررسی کنیم، می‌توان گفت که علت اصلی ریزش موی ارثی، هورمونی به نام DHT است که مرتبط با تستوسترون افراد است. شاید برایتان جالب باشد از آنجایی که مردان هورمون تستوسترون بیشتری دارند، طاسی نیز در مردان بیشتر دیده می‌شود.

لازم به ذکر است که اگر نیاز به مشاوره‌ی تخصصی دارید، می‌توانید با مراجعه به پیشرفته ترین کلینیک زیبایی تهران و ویزیت شدن توسط متخصصان ما، نسبت به درمان ریزش مو ارثی و ژنتیکی اقدام کنید. کلینیک ما، علاوه بر ارائه‌ی جدیدترین درمان ریزش مو ارثی، ارائه دهنده‌ی خدمات مرتبط با جدیدترین روش کاشت مو ایران از جمله کاشت مو به روش Micro FIT، کاشت مو به روش BHT و کاشت مو به روش sut می‌باشد. در صورتی که نیاز به پیدا کردن بهترین روش کاشت مو برای خود هستید، می‌توانید از مشاوره‌ی متخصصان ما بهره بگیرید.

تا اینجا با تاثیر ژن بر ریزش مو آشنا شدید. جالب است بدانید اکثر مراجعین کاشت مو تهران، از دلایل ارثی رنج می‌بردند. در ادامه، به مطالب و نکاتی دیگر در مورد ریزش موی ارثی پرداخته و سپس به معرفی روش‌های درمان ریزش مو ارثی خواهیم پرداخت. با ما همراه باشید.

تفاوت ریزش موی ارثی و هورمونی

تفاوت ریزش موی ارثی و هورمونی

شاید در نگاه اول این تیتر برای شما کمی عجیب باشد. چرا که کمی قبل‌تر، بیان کردیم که دلیل ریزش مو ارثی، هورمون DHT است. پس اگر ریزش موی ارثی نیز توسط یک هورمون انجام می‌شود، تفاوت ریزش موی ارثی و هورمونی چیست؟

یکی از دلایلی که بانوان زیادی نسبت به کاشت مو زنان اقدام می‌کنند، ریزش مو هورمونی است. ریزش مو هورمونی معمولا به دلیل به هم ریختن تعادل هورمون‌ها در بدن اتفاق می‌افتد و معمولا بانوان بعد از زایمان به این مشکل دچار می‌شوند. همچنین علاوه بر زایمان، دلایلی مانند کاهش ناگهانی وزن و یا مشکلات غده‌ی تیروئید نیز می‌تواند به ریزش موی هورمونی منجر شود.

ریزش مو ارثی از چند سالگی شروع میشود؟

یکی از چیزهایی که باعث می‌شود تا ریزش موی ارثی را تشخیص دهیم و نسبت به درمان ریزش موی ارثی و ژنتیکی اقدام کنیم، دانستن سن ریزش مو ارثی است. با دانستن این که ریزش مو ارثی از چند سالگی شروع میشود، می‌توانیم تشخیص دهیم که آیا ریزشی که ما به آن دچار شده‌ایم، ریزش ارثی است یا خیر.

مطالعه بیشتر  مراحل رشد مو بعد از کاشت مو

به طور کلی ریزش موی ارثی برای مردان می‌تواند در دوره‌ی نوجوانی و بلوغ آغاز شده و تقریبا ۵۰ درصد از مردان بعد از ۵۰ سالگی، به این نوع ریز مو دچار می‌شوند.

در مورد این سوال که ریزش موی ارثی در زنان از چه سنی شروع میشود، می‌توان گفت که خانم‌ها نیز به نوعی از همان روزهای نوجوانی می‌توانند با این موضوع درگیر شوند اما اکثریت خانم‌ها، بعد از شروع یائسگی دچار ریزش موی ارثی می‌شوند.

در مورد این سوال که ریزش مو ارثی تا چند سالگی ادامه دارد، می‌توان گفت که متاسفانه سرانجام مشخصی برای این نوع از ریزش مو وجود ندارد و به خودی خود متوقف نمی‌شود و فرد باید به درمان ریزش مو ارثی و ژنتیکی بپردازد؛ یا این که پس از ریزش کامل، نسبت به کاشت مو به روش‌های مختلف از جمله کاشت مو به روش Super FUE یا کاشت مو به روش ترکیبی بپردازد که البته صبر کردن تا تکمیل شدن ریزش، توصیه نمی‌شود و شما می‌توانید با درمان ریزش مو ارثی و ژنتیکی از این اتفاق خودداری کنید.

آیا ریزش مو ارثی درمان می‌شود؟

درمان ریزش مو ارثی

یکی از سوالات پرتکرار مخاطبین، این است که آیا ریزش مو ارثی درمان می‌شود یا خیر. جواب این سوال مثبت است و جالب است بدانید که امروزه، روش‌هایی موثر و کاربردی چه برای درمان ریزش موی ارثی خانمها و چه برای درمان ریزش ارثی آقایان وجود دارد.

بسیاری از افراد با نادیده گرفتن درمان ریزش مو ارثی و ژنتیکی، پس از تکمیل ریزش به سراغ کاشت مو به روش میکروگرافت، کاشت مو به روش fit و… می‌روند. با این که امروزه در اکثر کشورها تکنیک‌ های کاشت مو برای زنان گسترده شده‌اند و درصد موفقیت بالایی نیز دارند، ما به هیچ عنوان عدم درمان ریزش مو ارثی و ژنتیکی را پیشنهاد نمی‌کنیم.

علائم ریزش موی ارثی و راه های درمان آن

علائم ریزش موی ارثی

اولین قدمی که برای درمان ریزش مو ارثی و ژنتیکی وجود دارد، این است که علائم آن را بشناسیم و سپس به درمان آن بپردازیم. از آنجایی که درمان هر نوع ریزش مو متفاوت می‌باشد، شناخت این علائم از اهمیت ویژه‌ای برخوردار می‌شود. برای شناخت علائم ریزش موی ارثی و راه های درمان آن، با ما همراه باشید.

مطالعه بیشتر  کاشت مو به روش FCI

نشانه های ریزش مو ارثی

علائم ریزش موی ارثی در زنان و مردان متفاوت است. از نشانه های ریزش مو ارثی در مردان می‌توان به عقب رفتن خط مو و طاسی‌های مقطعی اشاره کرد. در مورد این که ریزش موی ارثی در زنان چگونه است هم می‌توان گفت که معمولا به صورت نازک شدن مو‌ها صورت می‌گیرد و کمتر شاهد طاسی هستیم.

اگر به دنبال کلینیک زیبایی در پاسداران هستید و نیاز به مشاوره‌ دارید، می‌توانید با مراجعه به متخصصان ما، از مشاوره‌ای حرفه‌ای برای خود بهره‌مند شوید.

راه های درمان ریزش

هم برای درمان ریزش مو ارثی زنان و هم برای درمان ریزش مو ارثی مردان راه‌های زیادی وجود دارد اما اگر به دنبال راه‌های عملی و درمان قطعی ریزش مو ارثی در زنان هستید، می‌توانید با استفاده از روش‌های زیر علاوه بر پیشگیری، به درمان نیز بپردازید.

  • استفاده از محلول موضعی ماینوکسیدیل

یکی از بهترین روش‌ها برای درمان ریزش مو ارثی و ژنتیکی، استفاده از محلول ماینوکسیدیل است. این محلول موضعی را می‌توانید با غلظت‌های مختلفی از داروخانه تهیه کرده و دو بار در روز از آن استفاده کنید.

نتایج نشان می‌دهد که این محلول می‌تواند تاثیر بالایی بر جلوگیری از ریزش موی ارثی داشته باشد و استفاده از آن، خالی از لطف نیست.

  • فیناستراید

یکی دیگر از داروهای موثر که به تجویز دکتر نیز نیاز دارد، فیناستراید می‌باشد. در ابتدای مقاله، گفتیم که منشأ ریزش موی ارثی، هورمونی به نام DHT است. سرچشمه‌ی این هورمون هم تستوسترون می‌باشد. در واقع فیناستراید، از تبدیل تستوسترون به DHT جلوگیری می‌کند و این عمل، باعث می‌شود که ریزش موی ارثی متوقف شود.

  • مصرف داروهای تقویتی

یکی دیگر از روش‌های مرسوم که می‌تواند از ریزش مو ارثی جلوگیری کند، مصرف داروهای تقویتی می‌باشد. شما می‌توانید با استفاده از این داروها و مکمل‌ها، به میزان قابل توجهی ریزش مو را کاهش داده و در مواردی نیز آن را متوقف کنید.

سخن آخر

در این مقاله سعی کردیم تا هر چیز را که در مورد درمان ریزش مو ارثی و ژنتیکی نیاز داشتید را به شما ارائه دهیم. از جدیدترین درمان ریزش موی ارثی زنان گرفته، تا معرفی علائم ریزش موی ارثی. لازم به ذکر است که همیشه بهتر است تا قبل از این که به مراحلی مانند کاشت مو برسید، از مشکل پیشگیری کنید. امیدواریم مطالب گفته شده مفید واقع شده باشند.

۵/۵ - (۲ امتیاز)

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.